Андрій Максюта: Факту будівництва по вулиці Генерала Жадова немає — документи перевіряємо

  • 24 жовт. 2019 15:00
  • 1159
    • Новина Андрій Максюта: Факту будівництва по вулиці Генерала Жадова немає — документи перевіряємо Ранкове місто. Кропивницький

    Сьогодні, 24 жовтня, активісти прийшли під будівлю міськради, адже вимагають припинити будівництво по вулиці Генерала Жадова, 126. Вони вважають його незаконним, небезпечним і виступають проти вирубки дерев.

     

    Цю ситуацію під особистий контроль узяв начальник спецінспекції міської ради Андрій Максюта, який вже відзвітував на своїй сторінці у Facebook.

     

    Приїхавши на місце забудови, представник спецінспекції побачив, що проводяться підготовчі роботи до зведення об’єкту або тимчасової споруди.

     

    — Ми були вранці, ніякі роботи не проводяться, зелені насадження на місці. Як запевнили нас орендарі, дерева зносити не будуть. На місці працюватиме група спеціалістів з міської ради, представники місцевих управлінь, які і далі перевірятимуть. Факту будівництва, поки що, немає, документи перевіряються. Згідно з ними, все законно. Я вдячний, що у нас свідомі громадяни, які повідомляють про такі факти у місті, — розповів Андрій Максюта.

     

    За словами посадовця, спецінспекції надали витяг із державного реєстру речових прав про нерухоме майно, в якому вказаний зареєстрований об’єкт нерухомого майна для будівництва та обслуговувань будівлі по вулиці Генерала Жадова. Також показали документ про оренду земельної ділянки з 2010 по 2020 рік.

     

    Нагадаємо, жителі мікрорайону Жадова прийшли під будівлю міськради, протестуючи проти будівництва кіоску. Його бетонний фундамент з’явився пізно увечері напередодні.