Роботодавці Кіровоградщини потребують менеджерів

  • 24 жовт. 2019 12:46
  • 1271
    • Новина Роботодавці Кіровоградщини потребують менеджерів Ранкове місто. Кропивницький
     
    Роботодавці Кіровоградщини потребують 15 менеджерів за професіями «менеджер (управитель) з персоналу», «менеджер (управитель)», «менеджер (управитель) з питань регіонального розвитку», «менеджер (управитель) із збуту», «менеджер (управитель) з маркетингу», «менеджер (управитель) в роздрібній торгівлі непродовольчими товарами», «менеджер (управитель) із страхування».
     
    Їх готові взяти на роботу такі підприємства як Представництво «КІМАКР АЕМ ЛТД», Фiлiя - Кiровоградське обласне управлiння публічного акцiонерного товариства «Державний ощадний банк України», ТОВ «Олександрійські лазерні технології», ПрАТ «Торговий дім «Гідросила» та ін.
     
    Своїм підлеглим роботодавці Кіровоградщини готові платити від 4 275 грн до 10000 гривень. Більшість вакансій призначені для працевлаштування осіб з інвалідністю.
     
    Наприклад, АТ «Метабанк» потребує менеджера (управителя) з питань регіонального розвитку для продажу банківських продуктів потенційним та існуючим корпоративним клієнтам банку на території Знам'янщини. Заробітна плата – 7 000 грн. У той же час ПрАТ «Торговий дім «Гідросила» запрошує менеджер (управитель) із збуту з оплатою праці 10000 гривень. Різниця в зарплатні пояснюється вимогами до посади працівника, стажу роботи, специфікою роботи підприємства та навичками претендента на посаду у роботі з різними програмами обліку.
     
    Актуальними є вакансії для менеджерів (управителів) у Знам'янському (1 вакансія), Кропивницькому (10 вакансій), Олександрійському (3 вакансії) та Світловодському (1 вакансія) районах Кіровоградської області.
     
    Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості, районних та міськрайонних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.
     
    Відділ організації надання послуг роботодавцям 
    Кіровоградського обласного центру зайнятості