Центр народної творчості запрошує на фотовиставку «Золотими стежками Ексампею»

  • 24 жовт. 2019 10:11
  • 957
    • Новина Центр народної творчості запрошує на фотовиставку «Золотими стежками Ексампею» Ранкове місто. Кропивницький
     
    25 жовтня о 15.00 в обласному Центрі народної творчості (вул. Гоголя, 66/50) відкривається фотовиставка «Золотими стежками Ексампею» за підсумками фотопленеру «Весілля батька Махна». 
     
    На виставці представлено 50 робіт відомих фотомитців та членів Національної спілки фотохудожників України: Сергія Аніськова (м. Хмельницький); Наталії Глухової, Олександра Водолазького, Віри Єрифи, Ганни Лісовської, Олександра Мороза, Сергія Мохни, Кирилла Остапчука, Анастасії Чумак (м. Кривий Ріг Дніпропетровської області); 
    Бориса Дворного, Ігоря Гірника, Олексія Забуги (м. Запоріжжя); 
    Сергія Гусарченка, Олександра Шулєшка, Сергія Жолонка, 
    Андрія Кондратюка, Олега Кононенка, Сергія Лесіва (м. Кропивницький); Вікторії Дмитрюк, Олега Куцького, Олега Недвиги (м. Одеса); 
    Сергія Дубільєра (м. Дніпро); Віталія Попкова (м. Олександрія); 
    Станіслава Потаніна, Петра Стахова (м. Київ); Вадима Федорова 
    (м. Миколаїв). 
     
    У серпні 2019 року у Помічній Добровеличківського району був проведений відкритий обласний фотопленер, у рамках якого відбулась реконструкція «Весілля батька Махна» за участі аматорських колективів міста та учасників фотопленеру (відомо, що влітку 1919 року батько Махно гуляв весілля в Піщаному Броді, який розташований поблизу Помічної).
     
    На відкриття фотовиставки завітають гості з Помічної на чолі з головою міської об’єднаної територіальної громади Миколою Антошиком, завдяки сприянню якого проводився фотопленер, учасники театралізованого дійства «Весілля батька Махна», а також стімпанки. 
     
    Фото умовне