Кропивницький: Андрій Хливнюк про зміни у складі гурту та новий альбом Бумбоксу

  • 22 жовт. 2019 11:33
  • 1393
    • Новина Кропивницький: Андрій Хливнюк про зміни у складі гурту та новий альбом Бумбоксу Ранкове місто. Кропивницький
     
    На початку вересня вийшла перша частина нового альбому гурту Бумбокс “Таємний код: Рубікон”. Про сьомий студійний альбом гурту, зміни у складі та сенси розповідає фронтмен гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк під час прес-конференції для журналістів.
     
    Вперше в альбомі зібрано більше 11 пісень.
     
    — У новому альбомі більше цитат, прихованих сенсів від інших виконавців. Тут є намагання спонукати слухача послухати інші жанри — джаз, наприклад, — розповідає Андрій Хливнюк. 
     
    Гурт "Бумбокс" вперше за своє існування у 2015 році зіткнувся з проблемою зміни складу. З ініціативи пана Андрія пішло одразу декілька людей. Зараз у гурту нове дихання. Наприклад, на бас-гітарі вперше у Бумбоксі грає дівчина. Андрій Хливнюк, посміхаючись, каже, що не знає, чому раніше так не робили. За його словами, повага до колишніх учасників не зникла. 
     
    У другій частині альбому “Рубікон” буде така ж сама кількість пісень, як і у “Таємному коді”. Цієї осені вийде платівка, яку змайстрували в США. Також буде CD і вініл. 
     
    Перша частина альбому записана разом з іншими виконавцями. Про свою майбутню співрпацю Андрій Хливнюк говорить так:
     
    — Було б класно, якби проїздом на якийсь концерт сюрпризом до нас хтось завітав і ми разом виступили б на сцені. А от, наприклад, запис платівки з оркестром я залишу на старість. Адже, як і над усім, потрібно багато працювати, щоб вийшов справді хороший концерт. 
     
     
     
     
     
     
    Новий альбом писався у декількох країнах світу. Так, наприклад, після “Ангела”, яку Бумбокс заспівав разом із Крихіткою, в альбомі розкриває її іншу сторону. Над неї усі працювали у Франції. 
     
    Цей альбом має велике значення для Андрія Хливнюка та всіх учасників Бумбоксу:
     
    — Цей альбом — мій щоденник. Немає жодного захованого слова. Це мої переживання та моїх людей. Переді мною і командою стояло завдання — з усього загалу замальовок залишити лише ті, які хочеться заховати поглибше і нікому не показувати. І тоді це можна назвати змаганням із собою і хоча б трохи творчістю. Публікувати деякі з цих текстів було дуже важко. Проте за посередністю ховається правда від слухача. І, якщо страшно, то і не треба виходити.
     
    Андрій Хливнюк відновлює сили такими способами: мовчить, подовгу спить, займається спортом або влаштовує вечірки. Про сенс своєї творчості каже так: ”Суть пісні у тому, що вона для вас".