У Кропивницькому на лавці у сквері знайшли бідолашного музиканта «Любе»

  • 19 жовт. 2019 09:36
  • 1224
    • Новина У Кропивницькому на лавці у сквері знайшли бідолашного музиканта «Любе» Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кропивницькому на лавці у сквері знайшли п’яного музиканта «Любе»    
     
    У «Домі-милосердя» у Кропивницькому опинився колишній учасник відомої російської групи «Любе», екс-ударник Юрій Ріпях. Про це в соцмережах написав керівник притулку «Дім Милосердя» Володимир Лебедєв.
     
    – Сьомого жовтня о 21:00 пролунав дзвінок на наш “Дім допомоги Милосердя”. Чоловік із дружиною гуляли в парку і знайшли чоловіка, який лежав на лавці, і вирішили йому допомогти. Цим чоловіком виявився не просто безхатченко, а колишній учасник групи “Любе” Юрій Ріпях 1961 року народження. Я не міг повірити в це, тому що сам є фанатом цієї групи. Він приїхав навідати родичів, але його обікрали, забрали документи, гроші, телефон… За його словами, у нього є схильність до алкоголізму. Він їхав у поїзді і випив, тому втратив пильність, - йдеться в повідомленні.
     
    Володимир Лебедєв зазначає, що колишнього музиканта прийняв «Дім Милосердя». Протягом двох годин вдалося відшукати речі й документи музиканта і відправити його до російського посольства у Києві.
    Відомо також, що у 80-х роках Юрій Ріпях навчався на музично-педагогічному факультеті Кіровоградського державного педуніверситету імені Винниченка. Був одружений на викладачці. У 90-х роках він поїхав до Москви і виступав разом із групою «Любе» під керуванням Миколи Расторгуєва. Згодом залишив колектив, щоб зайнятися власним проектом. Він був причетний до «розкрутки» співачки Альони Свиридової. 
     
    На фото: 
    У 1990 році Юрій Ріпях став ударником групи «Любе» (крайній ліворуч).
    У такому вигляді музикант прибув до притулку «Дім Милосердя» у Кропивницькому.