У Кропивницькому продовжується голосування у конкурсі «Народний бренд»

  • 17 жовт. 2019 18:23
  • 1356
    • Новина У Кропивницькому продовжується голосування у конкурсі «Народний бренд» Ранкове місто. Кропивницький
     
    • Усі ми щодня користуємося послугами тих чи інших кропивницьких компаній.
    • І завжди шукаємо ті бренди, які мають кращий сервіс, пропозиції та репутацію.
     
    Голосування «Народний бренд» – це можливість для споживачів виразити свою прихильність, а молодим і не дуже брендам побачити хто до вподоби кропивничанам.
    Конкурс на визнання найкращих кропивницьких компаній проходить уже 2-й рік. Наразі, на сайті brand.20.ua є 40 категорій, у яких ви можете знайти свої улюблені бренди. 
     
    Конкурс проводиться з 1 жовтня 2019 по 30 листопада 2019 року. Результати голосування відображаються на сайті не одразу, так як проходять систему перевірки. Результат голосування відображається станом на попередню добу (наприклад, голоси за 5.10.19 - будуть на сайті 7.10.19).
    Щоб проголосувати в конкурсі, Вам необхідно:
    • Обрати одну із номінацій, знайти бренд, за який Ви віддасте свій голос та натиснути на кнопку “Проголосувати”.
    • Ми хочемо, щоб голосували справжні люди, а не роботи, тому на сайті потрібно авторизуватись через Facebook або Instagram
    • Щоб Ваші голоси були зараховані, потрібно проголосувати мінімум в 15 номінаціях.
    • Для завершення голосування додайте свій номер телефону та підтвердіть його через код, продиктований під час телефоного дзвінка.
    • Якщо Ви вже почали голосування, не встигли закінчили, інформація про Вас зберігається, і Ви можете продовжити голосування в будь-який час.
    Один користувач може проголосувати тільки 1 раз. Кожен голос зараховується в загальний залік бренду. За результатами голосування буде складено рейтинг  усіх компаній. Переможці будуть нагороджені відзнаками “Народний Бренд”.
     
     
     
     
     
    Це потрібно знати 
    У разі, якщо не було можливості завершити голосування, то голоси, які користувач уже залишив на сайті збережуться. Тобто голосування можна продовжити в будь-який час. Кожен зареєстрований споживач може проголосувати лише один раз.
    У разі, якщо голоси залишені з інших країн, сервісами накрутки, зі спеціально створених для голосування акаунтів, організатори не враховують голос.  Власне, правила голосування прості і є ще півтора місяці, щоб допомогти улюбленим компаніям, ведучим і брендам стати кращими у місті. Не зволікайте: «Ви – обираєте, ТОП20 – нагороджує».