Світловодщина: на міні-ярмарку вакансій шукали розкрійників та швачок

  • 16 жовт. 2019 11:08
  • 884
    • Новина Світловодщина: на міні-ярмарку вакансій шукали розкрійників та швачок Ранкове місто. Кропивницький
     
    Щоб задовольнити кадрову потребу ПАТ «Кременчуцька виробничо-торговельна фірма «КРЕМТЕКС», у Світловодській міськрайонній філії Кіровоградського обласного центру зайнятості пройшов міні-ярмарок вакансій, спрямований на допомогу шукачам роботи у працевлаштуванні, а роботодавцям - у підборі необхідних працівників.
     
    Відкрила захід Наталія Котова, провідний фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями, яка охарактеризувала стан місцевого ринку праці, нові можливості служби зайнятості, а також нагадала присутнім про послуги, які надає державна служба зайнятості клієнтам.
     
    Представниця роботодавця детально ознайомила шукачів роботи з переліком вакантних посад, вимогами до претендентів на вільні робочі місця, графіком роботи, умовами оплати праці, основними обов`язками та розповіли про місце роботи: «Підприємство має європейські замовлення. Заробітна плата виплачується вчасно та стабільно, гарантуємо повний соціальний пакет. Усі охочі можуть пройти навчання на спеціальних курсах з подальшим працевлаштуванням. Крім того є можливість транспортної доставки працівників до місця роботи».
     
    Міні-ярмарок відвідали двадцять незайнятих трудовою діяльністю громадян. За результатами заходу трьох людей запросили на підприємство для ознайомлення з умовами праці.
     
    Наталія Котова, провідний фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями Світловодської міськрайонної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості
     
     
    Нагадаємо: На Кіровоградщині відкрито десять вакансій для головних бухгалтерів