Кропивницький: Напередодні Покрови Роман Мокряк взяв шлюб

  • 15 жовт. 2019 10:11
  • 1267
    • Новина Кропивницький: Напередодні Покрови Роман Мокряк взяв шлюб Ранкове місто. Кропивницький
     
    Моряк Роман Мокряк з села Карлівка Кропивницького району, який 7 вересня повернувся з полону, одружився 13 жовтня. Реєстрували шлюб в обласному художньому музеї. Церемонія була закритою. Журналістам на ній не дозволили бути. Після розпису Роман Мокряк та його мати поспілкувалися з знімальною групою Cуспільного.
     
    «Нарешті сталося те, до чого ми так довго йшли. Сьогодні особлива дата нашого сімейного календаря», - поділився Роман Мокряк.
     
    Мати нареченого Наталія Кравченко розповіла, що історія із захопленням корабля, а потім багатомісячних полоном підштовхнула пару до того, щоб офіційно зареєструвати стосунки. «Оформили шлюб за добу», - уточнила вона.
     
    7 вересня полонені Росією українці повернулись додому. Серед звільнених полонених - командир катера "Бердянськ" Роман Мокряк з села Карлівка Кропивницького району та матрос катера "Бердянськ" Андрій Артеменко з Новоукраїнки. Нагадаємо, 25 листопада 2018 року російські військові біля берегів Криму обстріляли та захопили артилерійські катери «Бердянськ» та «Нікополь» і буксир «Яни Капу».
     

     

    Нагадаємо: У Кропивницькому звільнений з полону моряк зустрівся з земляками (ФОТО)