У Кропивницькому ВО "Батьківщина" організувала свято для дітей та нагородила Героїв АТО (ФОТО, ВІДЕО)

  • 14 жовт. 2019 09:17
  • 856
  •  
     
    На території Козачого острова відбулися святкування з нагоди Дня захисника України. Захід організований депутатами ВО “Батьківщина” та кропивницькими громадськими діячами. 
     
    За словами депутата міської ради від фракції ВО “Батьківщина” Олександра Цертія, першочергово захід покликаний відзначити героїв, які в буремні часи не побоялися піти на захист України.
     
     
    - Сьогодні вже традиційно наша команда ВО “Батьківщина” організовує на Козачому острові свято, яке присвячене Дню Захисника України та Дню Українського козацтва. Ми завжди патріотично підходимо до таких подій та святкувань. Намагаємось зробити не звичайний захід, що наповнений якимись локаціями, а наповнити його урочистостями і вшанувати наших героїв АТО. Також свято покликане подарувати мешканцям нашого міста гарний настрій. Щоб наші діти були усміхненими та щасливими, - розповів Олександр Цертій.
     
     
    Захід розпочали з нагородження українських захисників з Кропивницького. Під час концертної програми 50 українських воїнів отримали відзнаки “За звитягу, честь і славу” від голови Кіровоградської обласної ради Олександра Чорноіваненка та депутата Олександра Цертія. Далі на містян чекав приємний подарунок – програма святкування. Безліч локацій було саме для дітей. Вони могли опанувати нові хобі під час майстер-класів, зробити патріотичний малюнок на обличчі, розважитись на атракціонах, навчитися вправно володіти козацькою шаблею тощо. Гостей свята безкоштовно почастували кулішем, приготованим за традиціями козаків. Також фішкою свята став конкурс на читання патріотичних віршів, переможці якого отримали в подарунок цінні призи. 
     
    Поки молодь бавилася, містяни під час заходу мали можливість поспілкуватися з місцевими депутатами ВО “Батьківщина”, поділитися з ними проблемами свого мікрорайону та домовитись про шляхи їх вирішення.
     
    Дмитро Семенюк