Кіровоградщина: В Петрівському районі відкрили спортивний майданчик

  • 11 жовт. 2019 12:35
  • 1769
    • Новина Кіровоградщина: В Петрівському районі відкрили спортивний майданчик Ранкове місто. Кропивницький
     
    Це вже п’ятий сучасний майданчик із штучним покриттям, збудований на Петрівщині за останні два роки. Про це пише сайт Кіровоградськой облдержадміністраії.
     
    На початку 2019 року завдяки ініціативі директора Луганської ЗШ І-ІІІ ступенів Олени Козловської, підтримці керівництва райдержадміністрації та районної ради, проект реконструкції спортивного майданчику для міні-футболу зі штучним покриттям увійшов до переліку об’єктів, що фінансуватимуться відповідно до Угоди про соціально-економічне партнерство з ПрАТ "ЦГЗК".
     
    До того ж луганці з проектом «Підтримка – велика сила» взяли участь і перемогли в конкурсі на кращий проект в рамках районної програми взаємодії «Майбутнє – спільна справа», тим самим знайшли ресурс для встановлення трибун для глядачів на спортивному майданчику.
     
    Загальна вартість реконструкції майданчика зі штучним покриттям склала біля 1,7 млн.грн., в т.ч.: районний бюджет - 576 тис. грн., Луганський сільський бюджет - 587 тис. грн., ПрАТ "ЦГЗК" - 500 тис. грн.
     
    На урочистому відкритті майданчика, яке відбулося 10 жовтня 2019 року із знаковою подією в спортивному житті жителів і гостей Луганки вітали почесні гості – перший заступник голови РДА Тетяна Панета та голова районної ради Тамара Сакара.
     
    Вони, зокрема, підкреслювали, що гарні справи легше робити разом, крок за кроком. Дякували луганцям за їхню активність і бажання робити кращим своє село, робити добрі справи для своїх людей.
    Висловлювали вдячність генеральному директору ПрАТ «ЦГЗК» Дмитру Шевчику за постійну підтримку громади Петрівського району під час реалізації важливих соціальних проектів.
     
     
    Відтепер діти займатимуться фізичною культурою і спортом у зручний час, в будь-яку погоду, адже сучасний майданчик розташований в центрі села, біля школи.
    Керівники району побажали школярам та молоді спортивних перемог і подарували футбольні м’ячі.
    Вітали громаду села і директор Луганської ЗОШ І-ІІІ ступенів Олена Козловська та Луганський сільський голова Роман Штурмак.
     
    Після вітальних слів настав час випробувати спортивний майданчик у дії. І право першого удару надали керівництву району та вихованцям ДЮСШ «Олімп».
    До відкриття спортивного майданчика та Дня захисника України приурочили і Кубок голови Петрівської районної державної адміністрації та голови Петрівської районної ради з міні-футболу, в якому змагалися команди ДЮСШ «Олімп» з смтПетрового, с.Червонокостянтинівки та Луганської ЗОШ І-ІІІ ступенів.
    Перемогу здобула команда ДЮСШ «Олімп» з смтПетрового, почесні ІІ і ІІІ місце, відповідно команда ДЮСШ «Олімп» з с.Червонокостянтинівки і команда футболістів з с.Луганки.
     
     
    Читайте також: Юні гімнастки із Кропивницького вибороли медалі на Міжнародному турнірі