Які проекти перемогли у Громадському бюджеті?

  • 11 жовт. 2019 09:32
  • 882
    • Новина Які проекти перемогли у Громадському бюджеті? Ранкове місто. Кропивницький
     
    Учора Координаційна рада затвердила рейтинг проектів-переможців четвертого конкурсу місцевих ініціатив «Громадський бюджет-2020». Про це у ФБ пише секрктар міської ради Андрій Табалов.
     
    "За підсумками голосування у категорії “великі” перемогли два проекти: ВЕЛОКРОП — облаштування першої у місті сучасної велосипедної доріжки та Спортивне містечко на Жадова. В категорії “соціальні” також два переможці: проект Допоможи дитині побачити світ та Територія рівних можливостей. Переможцями серед «малих» визначено 14 проектів.
     
     
    Крім того Координаційна рада прийняла рішення звернутись до депутатського корпусу з проханням виділити з міського бюджету мільйон гривень на реалізацію трьох суспільно важливих проектів. Серед них «Інклюзивна освіта в місті: разом крок за кроком», що передбачає облаштування доріжок з пандусами для дітей з інвалідністю, які навчаються в 10-й школі на селищі Новому. Другий проект - "Доступне дитинство" - майданчик для дітей з інвалідністю на Кущівці. Ще один проект - «Сквер для кожної родини», поданий за ініціативи матері та брата загиблого воїна 3-го окремого полку спеціального призначення імені князя Святослава Хороброго, Олександра Кондакова.
     
    Отже, вітаю авторів пректів-переможців! Вітаю усіх, хто вболівав, агітував, голосував за улюблені проекти! Завдяки вам наше місто стає затишнішим і комфортнішим!"- йдеться у повідомленні.