Кропивницький: Галерея "Елисаветград" запрошує на унікальну виставку мікромініатюр

  • 10 жовт. 2019 19:10
  • 1238
    • Новина Кропивницький: Галерея «Елисаветград» запрошує на унікальну виставку мікромініатюр Ранкове місто. Кропивницький
     
    11 жовтня у галереї «Єлисаветград» відкриється унікальна виставка мікромініатюр відомого майстра Володимира Казаряна «Восьме диво світу»!
     
    На виставці представлені шедеври мікромініатюрного мистецтва, що вважаються неперевершеними творіннями рук людських. Ви побачите філігранні мікроскульптури, розміщені на макових зернах, чарівні квіти, встановлені на людському волосі, портрети і шаржі знаменитостей на рисових зернах, приголомшливі своєю витонченістю мережива з 1/100 людської волосини, караван верблюдів у вушку голки, підковану блоху, яка закріплена на кінчику волосини і багато інших мікромініатюрних творінь, які не мають аналогів у світі.
     
    Кожна мікромініатюра створюється за особливою авторською технологією на межі людських можливостей. Мікрошедеври Майстер створює в паузах між ударами серця. Своєю творчістю Володимир Казарян демонструє безмежність людських можливостей.
     
    Довідка: Володимир Едуардович Казарян — видатний майстер світового мікромініатюрного мистецтва, творець шедеврів, що вражають своєю унікальністю, мікроскопічними розмірами, красою. Людина рідкісного обдарування, яскравий представник типу «універсальної людини». Він не тільки чудовий художник і скульптор, конструктор і винахідник, але й філософ, мислитель, письменник, композитор і поет. Його девіз — «Неможливе зробити можливим!». Його творіння знаходяться в приватних колекціях багатьох світових лідерів та знаменитостей, а виставки завжди користуються незмінним успіхом, викликаючи радість і здивування.
     
    На виставці також представлені книги автора — тритомник віршів «Апофеоз любові», «Апофеоз мудрості» і «Апофеоз життя». Автор вважає, що тільки наповнюючи душі і серця людей любов'ю, світлом і добром, можна змінити світ на краще.
     
    Зустріч з літературною творчістю Майстра — це воістину зцілення для душі! Унікальна виставка мікромініатюр Володимира Казаряна подарує шанувальникам прекрасного багато радісних миттєвостей і залишить незабутнє враження на все життя!
     
    Галерея «Єлисаветград», вул. Пашутінська, 36
     
    Виставка працює щодня з 9.00 до 18.00
     
    Вартість квитків: 50 грн (дорослим), 35 грн (дітям)
     
    Телефон для довідок: 050-5147124
     
    Телефон директора Музею мікромініатюр 050-6631457
     
    Читайте також: У Кропивницькому відкрили меморіальну дошку краєзнавцю Петру Кизименку (ФОТО, ВІДЕО)