Як уникнути проблем з ерекцією?

  • 10 жовт. 2019 09:03
  • 1459
    • Новина Як уникнути проблем з ерекцією? Ранкове місто. Кропивницький
     
    Перші ерекції у чоловіків можуть виникати ще в дитинстві – в 5-6 років. Однак в цьому віці вони ніяк не пов'язані з еротичними фантазіями. І тільки в період статевого дозрівання з'являється тяга до протилежної статі. У 20 років досягається максимальна ерекція. А ось зникає вона по-різному - у одних в 40 років, у інших після 80-90 років. Щоб максимально зберегти свою статеву активність, треба не тільки вести здоровий спосіб життя, але і регулярно проходити профілактичні огляди у уролога або андролога.
     
    Які захворювання можуть привести до втрати ерекції?
    Основна причина – зловживання алкоголем. Всі, хто пристрастився до алкоголю, через декілька років не зможуть порадувати жодну жінку. Точно такий же ефект викликають і наркотичні речовини. Не менш небезпечні для чоловічої сили і цукровий діабет, склероз судин, простатит, різні гормональні захворювання. Всі вони можуть призвести до імпотенції. Ні в якому разі не можна приймати і штучні чоловічі гормони. Часто важливу роль при втраті потенції грає наявність стресів, депресій, переживань.
     
    Що може спровокувати зрив ерекції?
    Якщо подібне відбувається рідко, це нормально. Дуже часто у молодих людей, які займаються сексом перший-другий раз, не виключене хвилювання, через яке може пропасти ерекція. Адже чим більше хлопець уявляє, як буде відбуватися близькість, тим імовірніший крах при її настанні. Іноді поведінка жінки теж може спровокувати зрив ерекції. Вона повинна бути максимально тактовною і уважною. Будь-яке зауваження або сміх може привести до проблем з потенцією.
     
    Як інтенсивність статевого життя впливає на ерекцію?
    Прийнято вважати, що чоловік повинен здійснювати 2-3 статевих акта в тиждень. Але тут все строго індивідуально. Для когось цієї «норми» мало, для когось - багато. Урологи наполягають, що, головне, щоб статевий акт був не рідше двох разів в місяць. Якщо ж протягом тижня відбувається більше 7 статевих актів, ерекція може ослабнути. Або ж, якщо протягом 2-3 місяців сексу не спостерігалося, ерекція може помітно погіршати.
     
    Як фізичне навантаження може впливати на потенцію?
    Якщо Ви регулярно і помірно отримуєте фізичні навантаження, це благотворно позначиться на ерекції – вона помітно посилиться. Якщо ж навантаження занадто великі – ерекція помітно погіршиться. Нарощування м'язів відбувається за рахунок статевих гормонів. І про це потрібно пам'ятати тим, хто захоплюється бодібілдингом. Адже за величезними м'язами найчастіше ховається чоловіча неспроможність. 
     
    Якщо у Вас виникли проблеми з потенцією (передчасна еякуляція, еректильна дисфункція тощо), обов'язково приходьте на консультацію до уролога в медичний центр «ДокторПРО». Тут висококваліфікований лікар не тільки проведе повне обстеження, але і призначить ефективне лікування, яке допоможе знову відчути себе повноцінним чоловіком. І неважливо, скільки Вам років – 20 або 80. Приходьте, ми чекаємо вас!