Кропивницькі патрульні затримують громадян з наркотиками

  • 9 жовт. 2019 11:33
  • 762
    • Новина Кропивницькі патрульні затримують громадян з наркотиками Ранкове місто. Кропивницький
     
    Речовини, схожі на наркотичні, продовжують виявляти патрульні у мешканців Кропивницького
     
    Учора близько 16-ї години на набережній річки Інгул поліцейські роти тактико-оперативного реагування (ТОР) помітили чоловіка, який перебував напідпитку.
     
    При поверхневій перевірці патрульні виявили у нього шприц з рідиною бурого кольору. 35-річний чоловік одразу зізнався, що його вміст має незаконне походження.
     
    Декількома днями раніше на лінію «102» звернувся сумлінний громадянин. Заявник повідомив, що біля закладу відпочинку на вулиці Садова перебуває чоловік, який продає наркотичні речовини.
     
     
    Патрульні оперативно виявили схожу за описом особу. Серед документів 49-річного кропивничанина було декілька пакетиків з порошкоподібною речовиною, ймовірно, наркотичною.
     
    Інший випадок трапився на вулиці Преображенська. При перевірці автомобіля поліцейські помітили, що його пасажир відверто нервує. І як виявилось, недаремно.
     
    Під сидінням 48-річного пасажира ТОРівці виявили два шприца з рідиною, а в кишені - порошкоподібну речовину, схожу на наркотичну.
     
    В усіх випадках для вилучення, ймовірно, наркотичних речовин патрульні викликали слідчих.
     
    Нагадуємо, що санкція статті 309 за ч.1 ККУ (незаконне зберігання наркотичних речовин) передбачає максимальну відповідальність у вигляді позбавлення волі строком до 3 років.