У Кропивницькому юристи відзначили своє професійне свято (ФОТО)

  • 8 жовт. 2019 16:35
  • 1094
    • Новина У Кропивницькому юристи відзначили своє професійне свято (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Сьогодні, 8 жовтня, в актовій залі педуніверситету відбулись урочистості з нагоди Дня юриста, який святкують з 1997 року.
     
    - Бережи поряд, а поряд збереже тебе - хороший вислів. Хочу побажати, щоб завжди цінувалася робота юриста, в Україні був мир і порядок, - привітав присутніх заступник голови Кіровоградської ОДА Осінський Сергій. 
     
    Присутніх привітав танцювальний колектив і вокалістка педагогічного університету ім. Винниченка, а також фахівці юридичної сфери. 
     
     
    - Я хочу нагородити голову ГТУ юстиції Кіровоградської області Вадима Гуцула за те, як розвивається цей структурний орган завдяки йому. В юстиції завжди тепло, привітно і сучасно, а це неабиякий труд, - привітав директор Державного архіву Кіровоградської області Олег Бабенко.
     
    - Хочу подякувати Вадиму Гуцулу за те, що ви робите у рамках багатьох проєктів: зупини насильство, знай свої права. Наш меморандум з юстицією показав, що при бажанні все можливе. Зараз працюватимемо над тим, щоб створити притулок для жінок, які постраждали внаслідок домашнього насилля. Також хочу, щоб усі віддали пошану тим юристам, які щодня борються за права і свободу громадян, - привітав присутніх громадський омбудсмен із захисту виборчих прав громадянської мережі «Опора» в області Євген Гурницький. 
     
    Також юристи наголисили на тому, що юристи і держслужбовці можуть бути міцними партнерами, які разом відстоюють й несуть у люди правду. 
     
     
    - Міністерство юстиції йде як локомотив. Адже у ньому Ваше життя починається і закінчується. Для мене це свято - привід побачити, чи па правильному ми шляху, що ще потрібно зробити для розвитку, подивитися на очі наших працівників. За останні чотири роки є багато зрушень - боротьба з корупцією одна з них. Адже у нас немає жодного працівника, який зайшов би на посаду за гроші. Вдячний усім ГО, держустановам, людям, які нас почули, - ми не ворогі, а парнери. Сьогодні ми можемо запропонувати людям отримати послуги у європейському комфорті із запалом в очах. Для мене головне у День юриста - Ваша підтримка, - привітав усіх голова ГТУ юстиції Вадим Гуцул. 
     
    Під час заходу нагородили юристів, які зробили великий внесок у розвиток юридичної справи у Кропивницькому.
     
    Летиція Курята