Кіровоградщина потребує юристів

  • 8 жовт. 2019 11:00
  • 1320
    • Новина Кіровоградщина потребує юристів Ранкове місто. Кропивницький
     
    За інформацією обласного центру зайнятості, на Кіровоградщині є потреба у професійних юристах.
     
    Роботодавці області потребують 3 працівників за професіями «юрист» та «юрисконсульт». Їх готові взяти на роботу СП ТОВ «Світловодськпобут», СФГ «Павел» та КНП «Смолінська медико-санітарна частина» Смолінської селищної ради.
     
    Так, СП ТОВ «Світловодськпобут» готові платити юрисконсульту 5 тис. грн на місяць. До обов’язків спеціаліста входять розробка правової документації, підготовка договорів та юридичної документації, їх компетентна перевірка, контроль за правомірною бухгалтерською діяльністю, ведення судово-претензійної роботи та ведення документальної бази, реєстрів по судових справах.
     
    У свою чергу СФГ «Павел», що знаходиться у с. Пишному Долинського району, запрошує юриста для роботи з нормативно-правовими актами с/г галузі, розроблення та аналіз типових договорів, оформлення та реєстрація договорів оренди землі державної та комунальної власності, представлення інтересів підприємства у державній виконавчій службі, судах усіх інстанцій та інших органах державного та місцевого самоврядування. Вакансія призначена для працевлаштування людей з інвалідністю. Місце проведення робіт – м. Кривий Ріг, вул. Двінська, 11. Заробітна плата – 6000 грн.
     
    КНП «СМСЧ» Смолінської селищної ради пропонує юрисконсульту працевлаштування на 0,5 ставки (заробітна плата – 2086,50 грн) для ведення позовної роботи, оформлення договорів та правової допомоги.
     
    Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до Світловодської міськрайонної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості, Долинської та Маловисківської районних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.
     
    Читайте також: На Кіровоградщині відкриті вакансії для лікарів