За перемогу! Кропивницькі активісти налаштовані рішуче (ФОТО, ВІДЕО)

  • 6 жовт. 2019 14:00
  • 2155
  •  
    Сьогодні, 6 жовтня, на площі героїв Майдану містяни зібралися на народне віче, на якому речники висловлювали свою позицію з приводу рішення влади здати східні області Кремлю. Активісти виступають рішуче проти досягнення миру шляхом капітуляції перед Москвою. Дмитро Сінченко заявив, що нам потрібен не просто мир, а перемога.
     
    Волонтерка і активістка Ірина Гонопольська застерігає громаду, що у разі відведення військ кожному з нас потрібно бути готовими виступити добровольцями на ті позиції збройних сил, які вони будуть змушені за наказом звільнити. Адже усі звернення народу мало впливають на владу. Потрібно організовувати групи швидкого реагування.
     
     
    На мітингу координатори заходу повідомили присутнім, що невдовзі, приблизно - у середу, повинна відбутися позачергова сесія Кіровоградської обласної ради, на якій громадськість також буде подавати звернення до президента і ВР з вимогою не реалізовувати формулу Штайнмайера.
     
     
     
    Не обійшлося і без емоційних заяв деяких містян, які не входили у формат акції. Назвавши чоловіка провокатором, хлопці вивели його з площі.
     
     
    Читайте також: Депутат-націоналіст коментує звернення міської ради до ВР (ВІДЕО)
     
     
     
    Олена Скочко