Безробітним Знам’янщини пропонували вакансії на заводі у Жовтих Водах

  • 3 жовт. 2019 13:06
  • 951
    • Новина Безробітним Знам’янщини пропонували вакансії на заводі у Жовтих Водах Ранкове місто. Кропивницький
     
    Знам’янською міськрайонною філією Кіровоградського обласного центру зайнятості, на замовлення ПРАТ «Гарант Метиз Інвест», що розташоване у Жовтих Водах, було проведено міні-ярмарок вакансій. На захід запросили близько 20 шукачів роботи.
     
    - Основна мета сьогоднішнього заходу – оперативний пошук працівників для укомплектування вакансій слюсаря-ремонтника, волочильника дроту, оцинковувача гарячим способом, електромонтера з ремонту та обслуговування електроустаткування, гартівника, водія автонавантажувача, майстра з ремонту технологічного устаткування.
     
    Зарплата у зазначених посадах від 10 до 15 тисяч гривень, – розпочинаючи ярмарок вакансій, зазначила Тетяна Фарбанець, заступник начальника відділу взаємодії з роботодавцями міськрайонної філії.
     
    Представники кадрової служби ПРАТ «Гарант Метиз Інвест» розповіли про наявні вакансії на підприємстві, ознайомили присутніх з умовами та оплатою праці, а також графіком роботи. Начальник відділу кадрів Віта Краєвська запросила усіх охочих працювати на ПРАТ «Гарант Метиз Інвест» та зазначила, що шукачі роботи мають можливість проживання у гуртожитку.
     
    Безробітні активно цікавилася перспективами кар’єрного росту, соціальним пакетом та особливостями роботи на підприємстві.
    Проведення подібних міні-ярмарків вакансій – ще один крок до якісного, адресного вирішення проблеми зайнятості населення. 
     
    Знам’янська міськрайонна філія
    Кіровоградського обласного центру зайнятості
     
    Нагадаємо: На Кіровоградщині потребують бібліотекарів