Відділення ендоскопії в медичному центрі «ДокторПРО»

  • 3 жовт. 2019 09:05
  • 928
    • Новина Відділення ендоскопії в медичному центрі «ДокторПРО» Ранкове місто. Кропивницький
     
    Проблеми шлунково - кишкового тракту турбують багатьох з нас. Причина тому найчастіше – це неправильний спосіб життя, вживання фаст-фудів, неякісної їжі та напоїв (що містять багато хімічних добавок та консервантів). Погодьтеся, що кожен із нас по декілька разів на рік відчуває спазми чи болі в шлунку, та вживає знеболююче, але ж це не вирішення проблеми.
     
    Самолікування, яким пацієнти зазвичай займаються, тимчасово знімає неприємні відчуття, а саму проблему не вирішує. Гастроскопія – найкращий спосіб швидко та якісно обстежити шлунок, встановити точний діагноз і надати лікарю достовірну інформацію про захворювання для призначення необхідного лікування».
     
    В медичному центрі «ДокторПРО» в Кропивницькому діагностику гастроскопію можна пройти на сучасному обладнанні японського виробництва. Процедура безболісна. Для уникнення неприємних відчуттів застосовується лідокаїновий спрей. Зображення стану слизової шлунку виводиться на екран монітору, де лікар-ендоскопіст може детально розгледіти будь-які патологічні зміни, та зафіксувати в заключенні.  До того ж під час діагностики, за бажанням пацієнта, чи показаннями гастроентеролога проводиться тест на наявність бактерії helicobacter pylori, яка є частою причиною виникнення гастритів.  
     
     Також у відділенні ендоскопії медичного центру проводиться діагностика - колоноскопія.
    В Кропивницькому та області мало медичних закладів, де здійснюється це обстеження, та ще й на сучасному відеообладнанні. До недавна ми отримували багато дзвінків від людей, які шукали, де ж можна пройти колоноскопію. Тому адміністрацією «ДокторПРО» було прийнято рішення забезпечити медичний центр ендоскопічною стійкою, та надавати населенню послуги з обстеження товстого кишечника.
     
     
    Обстеження проводить кваліфікований лікар-ендоскопіст.
    Тому якщо лікар Вам призначив колоноскопію, ви можете пройти обстеження зручно, та без фізичних страждань. Сучасний колоноскоп дозволяє виявити будь-які нехарактерні зміни слизової.
    Обидві процедури потребують підготовки. Тому під час запису на діагностику оператор/адміністратор проінформують Вас про особливості прийому їжі та препаратів очищення кишечника.
     
    Якщо ж Ви вирішили пройти обстеження самостійно, без направлення лікаря, то з готовим результатом можливо відразу звернутися до гастроентеролога чи проктолога «ДокторПРО».
    Важливо: якщо пацієнт має сердечні захворювання, онкологічні захворювання, бронхіальну астму, алергію на лідокаїн та інші хронічні хвороби – обов’язково попередьте про це лікаря!
     
    За більш детальною інформацією звертайтесь за номером гарячої лінії: 0 800 30 11 77
    Бережіть себе!