На Кіровоградщині потребують бібліотекарів

  • 2 жовт. 2019 09:34
  • 1784
    • Новина На Кіровоградщині потребують бібліотекарів Ранкове місто. Кропивницький
     
    Бібліотекар – це унікальна професія, що існувала споконвіку й досить поширена на сучасному етапі розвитку науки та техніки. Як би далеко не ступнув прогрес, жодна технічно модифікована програма не може замінити такого звичного фахівця в галузі художньої, науково-популярної та спеціальної літератури.
     
    Сьогодні бібліотеки області мають 3 вакантні посади бібліотекарів. Серед районів, у яких потрібні фахівці бібліотечної справи, – Бобринецький та Кропивницький район Кіровоградської області. 
     
    Так, Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва Маланюка має дві відкриті вакансії бібліотекарів. До обов’язків входить проведення масових заходів, обслуговування користувачів, розстановка книг на полицях, робота з бібліотечним Фондом. 
     
    У Бобринецькому районі Верхньоінгульська сільська рада потребує одного бібліотекаря. До його обов’язків входить організація роботи бібліотеки, формування, облік та збереження бібліотечного фонду, обслуговування користувачів на абонементі й у читальному залі, організація інформаційної роботи, здійснення підбору літератури на вимогу користувачів.
     
    Якщо вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості, районних та міськрайонних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.
     
    Відділ організації надання послуг роботодавцям
    Кіровоградського обласного центру зайнятості
     
    Читайте також: В Украине с 1 октября выводятся из обращения монеты - одна, две и пять копеек