Скрипаль Святослав Кондратів привітав всіх з Міжнародним Днем Музики!

  • 1 жовт. 2019 17:27
  • 980
  •  
     
    Про це відомий музикант написав на своїй офіційній сторінці: “Вітаю з Днем Музики, Друзі! Нехай у Вас все буде в Мажорі! Святкуємо ввечері з келихом шампанського під музику улюблених виконавців!” 
     
     
    Нагадаємо, що 2 роки назад Святослав Кондратів започаткував музичний проект "Світ очима Скрипаля". На сьогоднішній день вже відбулось більше 100 концертів в Україні та світі, а тисячі шанувальників з захопленням розказують про свої неймовірні відчуття після концертів. Головна "фішка" проекту в тому, що скрипаль створює свої композиції в найдивовижніших та найвідоміших місцях світу. Кожна композиція унікальна і передає настрій та атмосферу одного з таких "чудес світу". Вже на концертах в Україні глядачі мають змогу поринути у цю казкову музичну феєрію, насолоджуючись ексклюзивними (неповторними) композиціями Маестро та переглядаючи фантастичні краєвиди на великому екрані. 
     
     
    Пропонуємо й Вам для перегляду одні з найвражаючих музичних відео від Святослава Кондратіва, і нагадуємо, що 1 листопада в Україні стартує  Тур ВіКінг, в якому скрипаль представить свої нові композиції, та захоплюючі відео до них.
    Преглянути дати та міста туру можна за посиланням: 
     
     
    Фото Ігор Константинюк
     
    "Дорога в дюнах" (Сахара, Марокко)
    "Купала" (р. Дністер, Україна)
    "True Love" (Венеція, Італія)
    "Один день в Парижі" (Париж, Франція)