Мільярд гривень надав кропивничанам ПриватБанк

  • 1 жовт. 2019 12:06
  • 852
    • Новина Мільярд гривень надав кропивничанам ПриватБанк Ранкове місто. Кропивницький
     
    1 млрд грн кредитних коштів отримали у ПриватБанку жителі Кіровоградщини на власні потреби. Така рекордна сума коштів стала доступна пересічним кропивничанам завдячуючи кредитним лімітам на картках “Універсальна”.
     
    - 1 мільярда гривень - це найвищий показник довіри клієнтів саме до нашої банківської установи, - розповідає Дар’я Черненко, керівник напрямку "Кредитні карти" і "Gold-клуб" Кіровоградської філії ПриватБанку. - Наша кредитна картка “Універсальна” - це “подушка безпеки” на випадок нагайної потреби у коштах в будь-який час, у будь-якому куточку України та за її межами.
     
    Кожен власник картки “Універсальна” ПриватБанку має фінансового помічника №1 та змогу самостійно керувати кредитним лімітом - збільшувати чи зменшувати, скористатися сервісом “Оплата частинами”, оплачувати комунальні послуги за рахунок кредитних коштів абсолютно без будь-якої комісії, “ловити” знижки та акції в інтернет-магазинах, розраховуючись кредитними коштами.
     
     
    - Для мене картка Універсальна - це найкраща подруга та найближча сусідка, яка ніколи не відмовить позичити пару сотень до зарплати, - розповідає кропивничанка Олена. - У мене вже є навіть свої лайфхаки, як користуватися кредитним лімітом і не платити комісії. Перший - я ніколи не знімаю з картки готівку, оплачую потрібні покупки лише через POS-термінали. Другий - аби вкластися у пільговий (без комісії) період, я користуюся банківськими коштами у перших числах місяця, і маю дійсно більше 50 днів для поповнення картки.
     
     
     
    Картка “Універсальна” є найпопулярнішою і найпоширеною пластиковою карткою серед клієнтів ПриватБанку. Адже користуватися нею можна як у торговельно-сервісній мережі України і за кордоном, так і в інтернет-магазинах.
     
    “Я поки не “картяр” - маю лише карту ПриватБанку та досвід користування послугами ще одного українського банку, - ділиться досвідом співпраці з ПриватБанком кропивничанин Олександр. -  Але я вже маю власну шопінг-стратегію. Аби зекономити на покупках, купую дорогі і якісні речі виключно з великими знижками, при цьому часто оплачую їх кредиткою. Грошима банку користуюся, коли натрапляю на потрібну річ зі знижкою, термін дії якої закінчується через пару днів, а на вигідну покупку не вистачає пару тисяч - зарплата через тиждень-два. Особисті заощадження завжди тримаю на
    депозиті. Як тільки отримую зарплату, відразу погашаю борг. От дивіться, з початку року моя стратегія заощадила понад 9 000 гривень. У березні кредитка допомогла купити костюм у “Арбері” зі знижкою у 1100 гривень, в травні - гарячу путівку до Італії зі знижкою 8000 грн. І це лише те, що
    швидко згадав”.
     
    Картка "Універсальна" надає змогу розраховуватися за покупки чи отриманий сервіс у будь-якій точці світу, а керувати лімітами чи контролювати оплати можна в режимі онлайн в Приват24, який завжди доступний і завжди під рукою.
     
    Картка Універсальна - це і ключ до інтернет банкінгу Приват24, послуги “Регулярні платежі та сервісів “Бонус Плюс  і “Оплата частинами”.
     
     
    - Я просто обожнюю Приват24, - ділиться враження від користування інтернет банкінгом кропивничанка Лариса. - Я навіть не уявляю, що є українці, які ніколи не чули чи не користувалися цим крутим сервісом. По-перше - це можливість постійного контролю за станом своїх рахунків, по-друге - можливість швидко і легко поповнити рахунок сина-студента, по-третє, четверте і далі - оперативне поповнення телефонних рахунків, оплата комунальних і будь-яких інших платежів, придбання квитків. Коротше кажучи - це просто космос, до якого ми швидко звикли, і без якого тепер навіть не уявляємо, як обходилися раніше.
     
     
    Безпеку розрахунків гарантують міжнародні платіжні системи й автоматизована програма ПриватБанку для протидії шахрайству. Якщо необхідне додаткове підтвердження платежу за кордоном, співробітники банку зв’яжуться з клієнтом зручним для нього способом. Крім того в Приват24 можна самостійно встановити ліміти на використання карток в Інтернеті або за кордоном.
     
    Кредитна картка “Універсальна” оформляється абсолютно безкоштовно, при цьому по ній також відсутня плата за річне обслуговування. Безкоштовно здійснюється і перевипуск нової картки після закінчення терміну її дії.
     
    Сьогодні 209 тисяч жителів Кіровоградщини активно користуються карткою “Універсальна” ПриватБанку.
     
    Прес-служба ПриватБанку у Кіровоградській та Полтавській областях