У Кропивницькому розпочалося голосування у конкурсі "Народний бренд 2019"

  • 1 жовт. 2019 10:05
  • 4111
    • Новина У Кропивницькому розпочалося голосування у конкурсі «Народний бренд 2019» Ранкове місто. Кропивницький
     
    З 1 жовтня у Кропивницькому стартує голосування за найкращих в бізнесі  - "Народний бренд 2019", яке триватиме до 30 листопада на сайті brand.20.ua/kr.  Після його завершення ми дізнаємось, які торгові марки, фірми та підприємства здобули першість у своїй номінації.
    “Народний бренд” — це свого роду підсумок роботи компанії, фірми, підприємства, закладів протягом року.
    Голосування у конкурсі - це справжня непідкупна оцінка якості роботи бізнесу. Адже суддями є не журі, а кропивничани – усі ті, хто щодня купуюь продукти, періодично роблять ремонт, влаштовують весілля чи ювілей, їдуть в подорож, тренуються в спортзалі чи вчаться танцювати.  
    Це кропивничани, які турбуються про своє здоров'я і красу, які люблять піти на піцу чи посидіти в кав'ярні, які купують авто і хочуть якісного догляду за ним. 
     
    Кожен з нас має можливість виказати свою думку і підтримати ту  торгову марку, магазин, заклад або послугу, тих власників, директорів провідних підприємств Кропивницького, які завоювали вашу любов та довіру.  Ваш голос — це оцінка якості їхньої продукції або послуг.
     
    Запрошуємо всіх взяти участь у голосуванні на сайті  brand.20.ua/kr. Голос кожного з нас дає можливість обирати най-найкращих.
     
     
     
     
     
    Хочемо нагадати як проходив "Народний бренд 2018"  та побажати компаніям Кропивницького розвитку та процвітання
    "Народний бренд 2019" попереду і ще є час стати найкращими!!!