Приват24 визнаний кращим українським інтернет-банком для бізнесу

  • 30 вер. 2019 17:14
  • 689
    • Новина Приват24 визнаний кращим українським інтернет-банком для бізнесу Ранкове місто. Кропивницький
     
    - Приват24 для бізнесу» визнаний кращим інтернет-банком для бізнесу в Україні та другим в загальному рейтингу ТОП-20 кращих інтернет-банків регіону, який публікує SME Banking Club.
     
    Рейтинг включає всі банки країн СНД і Кавказу, що працюють з малим і середнім бізнесом (МСБ), незалежно від розміру, частки ринку і кількості співробітників. Банки були номіновані і оцінені експертами SME Banking Club на підставі аналізу функціоналу інтернет-банків для бізнесу з фокусом на потреби МСБ.
     
    За даними аналітиків SME Banking Club, в цьому році в ході дослідження була скоригована методологія, з урахуванням сучасних вимог до функціональних можливостей інтернет-банкінгу. Було розглянуто понад 150 банків, з детальним аналізом функціоналу рішень більше 60 з них, з Азербайджану, Вірменії, Білорусі, Грузії, Казахстану, Киргизстану, Молдови, Росії, Таджикистану, Узбекистану та України.
     
    Інтернет-банки для бізнесу були ранжовані за їхні функціональності з урахуванням клієнтських потреб у фінансових і нефінансових послуг. Кращим інтернет-банком для бізнесу, за результатами оцінки експертами SME Banking Club, названий "Приват24 для бізнесу" ПриватБанку.
     
    Прес-служба ПриватБанку у Кіровоградській та Полтавській областях