На Кіровоградщині сталося сім пожеж на відкритих територіях

  • 30 вер. 2019 12:01
  • 691
    • Новина На Кіровоградщині сталося сім пожеж на відкритих територіях Ранкове місто. Кропивницький
     
    Впродовж доби, 27 вересня, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 7 разів залучались на гасіння пожеж у екосистемах та на відкритих територіях населених пунктів.
     
    Так, двічі гасили займання сухої трави та сміття бійці 1-го Державного пожежно-рятувального загону Кропивницького. Біля села Черняхівка Кропивницького району горіла суха трава на площі 1 га та 15 м² сміття на вулиці Байкальській в обласному центрі. Гасити 500 м2 сухої трави на відкритій території біля річки Тясмин та сміття біля села Несваткове виїжджали бійці 29-ї ДПРЧ Олександрівки. 
     
     
    Разом з вогнеборцями МПК Нерубайка Новоархангельського району займання 600 м2 пожнивних залишків кукурудзи на земельній ділянці біля села Скалівський Хутір загасили рятувальники 31-ї ДПРЧ Новоархангельска. 3,5 га очерету та сухої трави, що горіли на відкритій території біля села Косівка Олександрійського району, приборкали бійці 2-го ДПРЗ Олександрії. 
     
    А підрозділ 33-ї ДПРЧ Онуфріївки ліквідував займання 60 м2 сухої трави та гілля на відкритій території поблизу районного центру.
     
    В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.
     
    У ДСНС України у Кіровоградській області