У Кропивницькому звільнений з полону моряк зустрівся з земляками (ФОТО)

  • 29 вер. 2019 09:55
  • 1172
    • Новина У Кропивницькому звільнений з полону моряк зустрівся з земляками (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Учора моряк Роман Мокряк, звільнений з російського полону, зустрівся із земляками. Про це у ФБ пише Управління комунікацій з громадськістю Кіровоградської ОДА
     
    Зустріч пройшла у обласному художньому музеї, де зібралися керівництво області, громадські активісти, учасники АТО, волонтери.
     
    Українські моряки стали символом мужності, незламності та нескореності. Роман Мокряк був один із двадцяти чотирьох українських моряків, які провели майже рік у російському полоні.
     
    Зуcтрічали героя під гучні оплески та зі cловами "Дякуємо" та "Cлава Україні".
     
     
    Тимчасово виконуюча обов"язки голови облдержадміністрації Світлана Лобанова привітала Романа Мокряка і вручила букет квітів, перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко вручив букет квітів матері військовослужбовця.
     
    Роман Мокряк із російського полону повернувся 7 вересня. Військових моряків, а також політичних бранців в аеропорту зустрічав Президент України Володимир Зеленський. Серед звільнених моряків був ще один уродженець Кіровоградщини - Артем Артеменко.
     
    Роман Мокряк та пані Наталія щиро подякували усім за теплу зустріч. Присутні не стримували сліз. На згадку про зустріч Роман Мокряк підписав листівки, а також паперові кораблики усім охочим.
     
     
    Читайте також:  Свободівці не забувають своїх героїв