Стали відомими перевізники, які обслуговуватимуть у Кропивницькому чотири маршрути

  • 28 вер. 2019 09:38
  • 760
    • Новина Стали відомими перевізники, які обслуговуватимуть у Кропивницькому чотири маршрути Ранкове місто. Кропивницький


    У міській раді Кропивницького назвали імена переможців конкурсу з визначення перевізника на чотирьох міських автобусних маршрутах загального користування міста Кропивницького.

    Про це пише сайт міської ради.

    Відповідне рішення оголосив конкурсний комітет під головуванням заступника міського голови Олександра Вергуна на своєму засіданні сьогодні, 26 вересня.

    Участь у конкурсі взяли два підприємства – перевізника: ПП «Автобаз Кіровоград», яке подало документи на маршрути № 103 «вул. Генерала Кульчицького - вул. Кільцева» та № 118 «Велика Балка - Центральний ринок» та ФОП «Кобченко В. В.», який претендував на маршрути № 6 «вул. Героїв України - сел. Молодіжне» та № 17 «вул. Габдрахманова - центр - вул. Габдрахманова».

    Транспортні засоби на маршрутах працюватимуть в режимі руху «маршрутне таксі». Рішенням конкурсного комітету обидва транспортних підприємства були допущені до конкурсу та визнані переможцями на відповідних маршрутах терміном на 5 років.

    Нагадаємо: У Кропивницькому триває розробка проекту реконструкції набережної Інгулу