Кропивницький: рятувальники здобули «срібло» в змаганнях з греплінгу

  • 27 вер. 2019 19:02
  • 991
    • Новина Кропивницький: рятувальники здобули «срібло» в змаганнях з греплінгу Ранкове місто. Кропивницький


    На Кіровоградщині триває спортивний марафон «Динаміада-2019». Сьогодні, 27 вересня, силовики-«динамівці» провели змагання з греплінгу. 4 найсильніші команди з числа працівників правоохоронних органів, Служби порятунку, військовослужбовців у непростій боротьбі визначали найкращу команду в даному виді спорту.

    Греплінг – вид спортивного єдиноборства, який поєднує в собі техніку всіх бійцівських дисциплін, з мінімальними обмеженнями щодо використання больових та задушливих прийомів. Відмінною рисою греплінгу є прагнення спортсменів закінчити поєдинок достроково за допомогою різних технічних прийомів.

    Управління ДСНС у Кіровоградській області представили спортсмени-рятувальники Баглюк Дмитро, Криж Євген, Ковальов Іван, Лещенко Ігор, Линник Олександр, Поперечний Олександр, Толкач Станіслав.


    Підтримували наших спортсменів особовий склад, вільний від несення служби, на чолі з начальником Управління полковником служби Віталієм Миронюком.

    А одним із рефері був співробітник У ДСНС в області, суддя 2-ї категорії Максим Носенко.

    Отже, за підсумками змагань команда Управління ДСНС України у Кіровоградській області виборола «срібло», поступившись спортсменам ГУ Нацполіції (I-ше місце) та залишивши позаду спортсменів патрульної поліції (III-тє місце).

    За словами тренера команди, Олега Твердоступа, боротьба була запекла, складна, проте хлопці показали відмінну підготовку та силу духу.

    Вітаємо наших хлопців та бажаємо подальших перемог!

    Читайте також: Як вогнеборці ліквідовували пожежу в центрі Кропивницького (ФОТО, ВІДЕО)