Безробітні Кіровоградщини можуть отримати професію продавця

  • 27 вер. 2019 12:09
  • 854
    • Новина Безробітні Кіровоградщини можуть отримати професію продавця Ранкове місто. Кропивницький


    Ми живемо в епоху сфери послуг. Сучасний покупець хоче не тільки отримати необхідний товар, але і гідне обслуговування. Саме тому професія продавця є найпоширенішою та найпопулярнішою серед торговельних працівників.

    Якщо ви хочете працювати за даною професією, але у вас немає відповідного фаху – служба зайнятості готова вам допомогти.
    Кіровоградський обласний центр зайнятості надає можливість безробітним громадянам здобути на базі Дніпропетровського центру професійно-технічної освіти професію «Продавець непродовольчих товарів». Термін навчання - 4,2 міс.
     
    Крім цього, зазначену професію можна здобути за сприяння служби зайнятості і на базі Кропивницького коледжу харчування та торгівлі.


    Для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.
    Громадяни, яких зацікавили пропозиції щодо проходження професійного навчання, можуть звертатися до центрів зайнятості та філій обласного центру зайнятості за місцем перебування.

    Слід пам'ятати, що здобувши професію, яка є актуальною на ринку праці, шукачі роботи значно підвищують власні шанси на успішне працевлаштування.


    Відділ організації надання послуг роботодавцям
    Кіровоградського обласного центру зайнятості

    Читайте також: Безробітні Кіровоградщини можуть стати барменами