В кропивницькій школі №14 встановлять камери спостереження, щоб уникнути булінгу з боку учениці (ВІДЕО)

  • 26 вер. 2019 10:00
  • 5589

  • Камери відеоспостереження планують встановити в одному з класів кропивницької школи, щоб уникнути булінгу з боку однієї з учениць. Нагадаємо, що діти не відвідують заняття вже тривалий час, бо бояться агресії від своєї однокласниці. Станом на сьогодні в класі навчається вже троє дітей. Про це кореспонденту видання «Утренний город» повідомила керівниця управління освіти Кропивницького Лариса Костенко.
     

    - Ситуація знайома управлінню освіти. В минулому навчальному році ми рекомендували вживати заходів школі та надавали відповідну допомогу. На сьогодні вже виданий управлінський наказ про закріплення психологів для роботи з класним колективом. Також один психолог працюватиме з батьками. Є домовленість батьківським комітетом, що в класі будуть встановлені камери. Два тижні психологи будуть перебувати в класі, щоб допомогти вийти з цієї ситуації, та буде проведена робота з батьками. Станом на сьогодні в клас прийшло троє дітей. Класний керівник перебуває на лікарняному, але організована заміна, - повідомила Лариса Костенко.
     

    Очільниця міської освіти звернулася до батьків та нагадала про зобов’язання водити дітей до школи.

    - Ви зобов’язані водити дітей до школи. Ми будемо спільно з вами вживати заходів, щоб дітям було комфортно навчатися, - звернулася Лариса Костенко.

    Також вона додала, що камери будуть встановлені після протоколу зборів батьків та управління освіти оплатить їх встановлення.

    Дмитро Семенюк

    Нагадаємо, протягом тривалого часу 29 дітей кропивницької школи не відвідують уроки через агресію та бійки з боку 9-річної однокласниці.