У Кропивницькому 29 дітей не відвідують школу через булінг з боку однокласниці (ВІДЕО)

  • 25 вер. 2019 11:10
  • 1780

  • Протягом тривалого часу 29 дітей Кропивницької школи не відвідують уроки через агресію та бійки з боку 9-річної однокласниці. Про це повідомляє ТСН, інформує "Утренний город".

    "Ця дитина постійно зриває учбовий процес. Вона часто ображає дітей. Сил терпіти більше немає", - розповіла мама однієї з дитини, яка не відвідує школу, Наталя Щербакова.

    Окрім учнів від агресивної поведінки ученицв страждають і вчителі.

    - Лера нічого не робить на уроці та на зауваження не реагує. Коли я взяла в неї щоденника, вона накинулася на мене та почала викручувати руки. Того щоденника віддала їй, щоб тільки вона мене не чіпала, — розповіла вчителька англійської мови Оксана Коваленко.

    Директор школи з батьками погоджується, але запевняє, що він безсилий у залагодженні ситуації.
     

    - Я поділяю думку цих батьків. Я з ними згоден. Всі діти різні, але мають право на освіту в безпечних умовах. Дитина, виходячи з медичних довідок, абсолютно відповідає вимогам. Подальша робота дозволена лише з письмової згоди батьків, яку вони не дають, — розповів директор школи.



    Мама дівчинки повідомила журналістам зворотнє. Мовляв, на її дитину тиснуть та намагаються вижити з класу.

    - 29 дітей змушують одну дитину покинути школу, хоч ця дитина має повне право на освіту. Мене змушують це робити, але я цього робити не буду. Це моя принципова позиція, — прокоментувала мати учениці.

    Батьки написали колективну заяву через булінг по відношенню до їхніх дітей.

    В коментарі виданню" Утренний город" речниця обласної поліції Віталіна Бевзенко повідомила, що наразі правоохоронці з'ясовують всі обставини події.

    - За цим фактом проводиться перевірка. Інформацію повідомимо згодом, — прокоментувала речниця поліції.

    Журналісти нашого видання наразі чекають коментарів відносно цього випадку від міського управління освіти.
     

    Дмитро Семенюк

    ФОТО умовне