Кропивницький: На Ковалівці у приватний будинок заповзла ядовита змія (ФОТО)

  • 24 вер. 2019 08:45
  • 1996
    • Новина Кропивницький: На Ковалівці у приватний будинок заповзла ядовита змія (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький

    Мешканці Кропивницького звертаються за допомогю і до рятувальників, і до спецінспекції. Про це у ФБ пише начальник спецінспекції Андрій Максюта


    Змія заповзла на приватне домоволодіння на Ковалівці. Люди рекомендують: дзвоніть Максюті! Він на все реагує. Дзвонять і ось уривки розмови.

    - "Добрий день. Тут у нас на тупику К... заповзла змія на приватне домоволодіння. Змію вже зловили і забрали працівники ДСНС, але нам порекомендували вам дзвонить. У змій зараз брачний період.. Сказали, що змія ядовита...
    Ми начиталися Вікіпедії - скоріш за все змія рожає, і вона розкидає змійонишів на відстані 100 метрів... Шо нам робить?".

    Яким чином мені треба допомогти, я поки не знаю, але вже зателефонував у служби міста. Відповідь така - зміями ніхто не займається. Лише рятівники здійснюють відлов. І все. Саме так. Якщо нікого не вкусила змія - зловили і на цьому все.

    Особисто я повноважень по зміям (та іншим повзучим і гризунам) не маю. Відловом їх і пошуком яєць не займаюсь. Якщо є спеціалісти по зміям - напишіть в месенджер. Перекину рекомендації людям. Чисто по-людськи. Фото прислали люди. Саме ця змія заповзла до людей.
    Світлина від Андрія Максюти" , - йдеться у повідомленні.

    Нагадаємо: Жителька селища Нового отримала опіки під час гасіння стихійної пожежі
     

    Читайте також: На Кіровоградщині Volkswagen наскрізь пробив стіну у храмі