Кропивницькій викладачці потрібні кошти на термінову операцію

  • 23 вер. 2019 10:36
  • 3119
    • Новина Кропивницькій викладачці потрібні кошти на термінову операцію Ранкове місто. Кропивницький
    Ірині 30 років, викладала в школі і в Центральноукраїнському педагогічному університеті німецьку та англійську мови. Це добра, патріотична, віруюча людина, яка мріє мати сім'ю, дітей і продовжувати працювати вчителем. Без оперативного втручання французького нейрохірурга у неї немає такої можливості! Ірина єдина дочка в сім'ї. Батьки просять всілякої підтримки: молитви, раді і матеріальній допомозі від усіх небайдужих людей.
     
    Іріні Знахаренко потрібна четверта нейрохірургічна операція на судинах головного мозку. У неї вроджена, гігантська (7см) мольфармація правої скроневої доліголови.
     
    Три попередні операції були проведені нейрохірургом Чередниченко Ю.В. в ендоваскулярної центрі Дніпровської обласної клінічної лікарні ім. Мечникова. Все, чим могли допомогти наші фахівці зроблено. Тепер потрібна четверта операція, яку може зробити тільки засновник унікального методу французький нейрохірург CHARBEL MOUNAYER, який прилетить до України в жовтні цього року. Для проведення такої складної операції необхідні одноразові інструменти для пацієнта, вартістю 300 000 грн. Це непідйомна сума для батьків Ірини.
     
    Всі особисті резерви, резерви рідних і друзів сім'я вже використовувала і всі, хто допомагав, не має вже такої можливості.
    • Реквізити МБФ «ТИ НЕ ОДИН»: МФО 323583, Р/р 26002052924678
    • Карта Приватбанка 5168 7422 1715 7381 для Знахаренко Ирины