Кропивничанам презентували серію фоторобіт «Ти є місто» (ФОТО)

  • 21 вер. 2019 17:00
  • 1114
    • Новина Кропивничанам презентували серію фоторобіт «Ти є місто» (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький

    Сьогодні кропивничани побачили своє рідне місто іншими очима. Неймовірної краси світлини Кропивницького презентували жителям міста на Дворцовій. Це подарунок до свята, виконаний за грант Культурно-мистецького фонду «Перспектива» громадського діяча Артема Стрижакова.

    Авторами серії фоторобіт стали Ярослава Павленко  - фотохудожниця, ретушер, яка співпрацює з виданнями США, Канади, Німеччини та Вітольд  Лунтовський  - режисер "William todd production".

    Усього нараховується 50 світлин. За словами авторів, вони втілюють ідею багатогранності та безпосередності Кропивницького, позиціонують його як сучасне, європейське і самобутнє місто.

    «Фото зроблені переважно у центральній частині міста, серед них багато знімків з висоти.  Над ними ми працювали у кількох техніках: панорамній, портретній, художній, репортажній», - розповідає фотограф, ретушер проекту «Ти є місто» Ярослава Павленко.

    Експозиція діятиме на вулиці Дворцовій (біля перехрестя з вул.Чорновола) до понеділка.

    Як відомо, завдяки конкурсу грантів, який проводить фонд Артема Стрижакова «Перспектива», за останні роки реалізували низку культурних проектів. Зокрема, це  парасолькова алея на вулиці Дворцовій «UmbrellaSky», «Вуличне піаніно», «Поезія стін», зона мікс-відпочинку та кінотеатр під відкритим небом, перший у місті ЗД-малюнок, інсталяція повітряної кулі «Політ крізь століття»,  люмінесцентний міні-мурал «Королева ночі» тощо.

    Читайте також: Журналістку "Утреннего города" нагородили Подякою