Театр Кропивницького потребує акторів та машиністів

  • 20 вер. 2019 16:38
  • 1163
    • Новина Театр Кропивницького потребує акторів та машиністів Ранкове місто. Кропивницький


    Комунальний заклад «Кіровоградський академічний обласний український музично-драматичний театр ім. М. Л. Кропивницького» має 14 вільних посад.

    Завідувач трупи    
    Здійснення організаційного керівництва творчо-виробничою діяльністю трупи театру, складання планів репетиційної роботи художнього та артистичного персоналу театру, планування поточного репертуару театру, забезпечення раціонального та рівномірного завантаження трупи у виставах поточного репертуару, бере участь в організації роботи щодо підвищення кваліфікації, доборі нових кадрів. Понеділок вихідний день, стаж від 5 років. Вакансія призначена для працевлаштування осіб з інвалідністю.    6 455,00

    Актор  (7 вакансій)  

    Артист (театру драми) І/ІІ/вищої категорії, під керівництвом режисера виконують у виставах театру доручені йому ролі. Повинні володіти необхідними творчими здібностями та акторською майстерністю, без вимог до стажу роботи, вихідний день - понеділок.    
    7 358,00
    6 003,00

    Режисер-постановни
    Здійснювати в межах визначених термінів і витрат випуск нових та поновлення раніше створених вистав, організовувати роботу з їхньої підготовки, планує репетиційний процес, подавати на розгляд директору театру пропозиції щодо формування складів постановочних груп і виконавців у доручених йому постановках. Стаж роботи за професією від 3 років.    
    6 455,00

    Машиніст сцени (2 вакансії)    
    Машиніст сцени 4-го розряду. Обслуговує вистави, концерти та репетиції. Керує механізмами під час монтування сцени. Бере участь у розробленні конструкцій сценічного оформлення, профілактичний ремонт сценічного майна. Керує роботами з навантаження і розвантаження сценічного обладнання.  Без вимог до стажу роботи. Можлива професійно-технічна освіта.    
    4 173,00

    Концертмейстер
    Концертмейстер з класу вокал (балет). Проводить індивідуальні та групові заняття із солістами-вокалістами, артистами хору (балету), готує з ними партії під керівництвом диригента (балетмейстера). Виконує на репетиціях музичний супровід на фортепіано у період підготовки нових або поновлення раніше створених вистав (програм) до початку оркестрових репетицій. Виконує нові музичні твори з листа і транспонує досить складний музичний матеріал. Без вимог до стажу роботи.    
    6 455,00

    Артист оркестру (духового, естрадного, народних інструментів, симфонічного та ін.)
        
    Артист оркестру І категорії (синтезатор). Кваліфіковано, відповідно до вказівок і вимог диригента виконує оркестрові партії свого інструмента як на стаціонарі, так і під час гастролей та виїздів. Постійно працює над підвищенням свого технічного рівня та музичної культури виконання. Як музикант-виконавець може бути залученим у разі потреби до виступів на сцені у виставах театру. Без вимог до стажу роботи. Призначена для працевлаштування інвалідів.    
    6 455,00

    Монтувальник сцени
        Монтування сценічних декорацій. Без вимог до стажу роботи. При прийомі на роботу проходження медичного огляду.  Знати правила техніки безпеки і протипожежної безпеки та дотримуватись правил внутрішнього трудового розпорядку.
    4 173,00

    Довідки за тел.: (0522) 24-14-22.
    Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості.

    Кіровоградський обласний центр зайнятості

    Нагадаємо: У цьому році десять тисяч мешканців Кіровоградщини знайшли роботу