Кропивницький: Як пройде П’ятий Фестиваль вуличної їжі?

  • 19 вер. 2019 10:47
  • 1642
    • Новина Кропивницький: Як пройде П’ятий Фестиваль вуличної їжі? Ранкове місто. Кропивницький


    Протягом трьох днів – 20-22 вересня – на Козачому острові у Кропивницькому проходитиме Фестиваль вуличної їжі, який проводить у подарунок на День Народження міста Клуб рестораторів.

    Про це розповів під час зустрічі із журналістами у Прес-клубі Президент Клубу рестораторів Михайло Антоньєв. За його словами, участь у святі, з числа членів клубу, братимуть 20 кафе (це на головному фудкорті). Зокрема, це будуть «Merci», «Beer Food Service», «Food4you», «Аркада», «Баклажан», «Зефір», «Крила», «Pub Drova», «Kex bar», «Фима, иди кушать!», «Авокадо Кейтеринг», «Гарячі перці», «Y&I Eat & Hookah», «Васабі», «Камелія», «Вкусняшка», ТМ «Oliver», «Білий налив» та «Амшер» і «Батон Хаус».

    Також кілька десятків інших кафе будуть продавати напої та солодощі біля зони дитячих розваг та Міста професій, про яке розповіла координаторка цього напрямку, власниця школи «Rainbow» Анна Бондарь. За її словами, головним партнером цього формату відпочинку для дітей від 6 до 14 років виступило Головне управління юстиції у Кіровоградській області. У Містечку професій буде працювати більше десятка різних локацій – діти отримуватимуть на вході паспорт, проходитимуть різні інтерактики, зроблятимуть «гроші», а на виході зможуть купити на них смаколики і подаруночки.


    Також під час прес-конференції журналісти першими спробували страви, які будуть представлені на Фестивалі вуличної їжі. Зокрема, кафе «Зефір» представило святкові канапе та закуски, компанія «Авокадо» дало спробувати запечені на грилі лангустіни, кафе «Вкусняшка» запросило продегустувати стейки та булочки, начинені мідіями, суші-бар «Васабі» продемонстрував кілька сетів суші, а паб «Гарячі перці» - сет м’ясних закусок, картоплі-фрі та салатів! 

    Програма п'ятого фестивалю вуличної їжі

    Читайте також: У “Білому наливі” за кілька годин роздали понад тисячу хот-догів (ФОТО, ВІДЕО)