Кіровоградська філія ПриватБанку стала рекордсменом з інвестування в малий та середній бізнес

  • 18 вер. 2019 14:57
  • 1026
    • Новина Кіровоградська філія ПриватБанку стала рекордсменом з інвестування в малий та середній бізнес Ранкове місто. Кропивницький

    Кіровоградська філія ПриватБанку за підсумками діяльності в поточному році інвестувала чверть мільярда гривень у малий та середній бізнес регіону. Про це сьогодні, 18 вересня, під час прес-конференції в інформагенції CBN повідомив заступник директора Кіровоградської філії ПриватБанку Олексій Харін, передає «Утренний город».

     

    Зокрема, він заявив, що приводом для зустрічі став своєрідний всеукраїнський рекорд – 250 млн гривень інвестицій в малий та середній бізнес Кіровоградщини.

     

    – Цей показник спостерігається вперше в історії філії та перевищує минулорічний рекорд нашої фінансової установи у 2,5 рази. Гроші інвестували, в основному, у сферу торгівлі, в агробізнес, виробництво, будівництво, сферу послуг, перевезення та енергоефективність. Цей результат свідчить про високу довіру клієнтів до банку, - зазначає Олексій Харін. 

     

    Відповідно до наведеної статистики по кредитуванню, у 2017 році ПриватБанк надав малому та середньому бізнесу регіону 27 млн гривень. У наступному, 2018 році, сума кредитування зросла до 100 млн гривень, а за звітний період поточного року становить 250 млн гривень.

     

    Нагадаємо, ПриватБанк презентував нові дизайни карток (ФОТО)