Кропивницький: На Михайлівський затримали чоловіка з "порошком"

  • 18 вер. 2019 10:12
  • 1027
    • Новина Кропивницький: На Михайлівський затримали чоловіка з «порошком» Ранкове місто. Кропивницький


    Речовини, схожі на наркотичні, продовжують виявляти патрульні у мешканців обласного центру. Про це пише у ФБ Патрульна поліція Кропивницького.

    Вчора близько опівдня під час патрулювання території недобудови на вулиці Михайлівська патрульні виявили підозрілого чоловіка. Помітивши охоронців порядку, громадянин відверто занервував та спробував утекти, що йому не вдалося.

    При спілкуванні з поліцейськими 36-річний чоловік зізнався, що має при собі заборонені речовини. Це підтвердилося при поверхневій перевірці, коли патрульні виявили у його пачці від цигарок поліетиленовий пакетик з білою речовиною, схожою на наркотичну.

    Мешканець обласного центру пояснив, що "порошком" його пригостив друг.

    Днем раніше близько 18-ї години біля гіпермаркету на вулиці Попова поліцейські роти тактико-оперативного реагування (ТОР) помітили двох підозрілих громадян. При наближенні патрульних 33-річний та 39-річний чоловіки спробували позбутися вмісту своїх кишень, ймовірно, розраховуючи таким чином уникнути відповідальності.

    Тим не менше серед речей обох мешканців Кропивницького ТОРівці виявили п’ять пакетиків з речовиною рослинного походження, схожою на канабіс.

    В обох випадках для встановлення всіх обставин та вилучення, ймовірно, наркотичних речовин на місце події поліцейські викликали слідчих.

     

    Нагадаємо: На Кіровоградщині вандали сплюндрували пам’ятник жертвам Голокосту