Як пройшли велопрогулянки кропивницьких журналістів у Буковелі?

  • 17 вер. 2019 13:18
  • 1706
    • Новина Як пройшли велопрогулянки кропивницьких журналістів у Буковелі? Ранкове місто. Кропивницький


    Журналіст – професія творча. Вона потребує постійної підзарядки свіжими ідеями та творчими вибухами. У цій ситуація натхнення має стати вірним союзником медійника та не покидати його.


    Нинішньої осені кропивницькі журналісти разом із колегами з різних куточків України шукали натхнення під час фестивалю "Буковль натхнення", що вже вдруге проходив у мальовничому куточку – в Карпатах. Цей масштабний форум організовує Український журналістський фонд за підтримки народного депутата Олександра Шевченка та його благодійного фонду,

    Численні тренінги, творчі зустрічі та майстер-класи об’єднали працівників медіа України.
    Журналісти з усієї країни обмінювалися досвідом, черпали ідеї та створювали спільні проекти для майбутньої роботи.

    Проте між заходами журналісти могли насолоджуватися краєвидами Карпат та знайти розвагу до душі.

    Так, любителі помірного адреналіну та фізичного навантаження могли зайнятися велопрогулянками. Декілька кілометрів спеціально облаштованої доріжки для велосипедистів стануть  справжнім  другом для тих, хто хоче відпустити думки з голови хоча б на декілька годин.


    Великим плюсом також є те, що доріжка збудована навколо озера Молодості – найбільшої штучної водойми в Україні. А сосни та ялини з іншого берегу озера додають затишності та спокою.
    Тож гарне фото для соціальних мереж апріорі вам забезпечено.
    А після трьохгодинного катання на двоколісному можна перепочити біля того ж озера, милуючись красотами осінніх гір та лісів, які по-літньому такі зелені.


    У жовтні 2018 року Український журналістський фонд та Благодійний фонд Олександра Шевченка оголоcили про конкурс журналістських матеріалів за рубриками: «Дій активно! Живи позитивно!» та «Поспішай творити добро». У вересні у рамках цього конкурсу на Івано-Франківщині відбувся другий медіа-фестиваль «Буковель Натхнення».

    Участь у заході, взяло участь майже 200 медійників із усіх регіонів України.

    Фестиваль «Буковель Натхнення» - це не лише можливість для журналістів обмінятися досвідом з колегами, завести цікаві та корисні знайомства, а й відпочити від буденності фізично та морально.

     

    Читайте також: Як журналісти з Кропивницького завітали до Гуцул ленду у Буковелі (ФОТО)