Біля Шостаківки нафтовики перекрили дорогу (ФОТО)

  • 11 вер. 2019 17:20
  • 2410
    • Новина Біля Шостаківки нафтовики перекрили дорогу (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
     
    Поблизу села Шостаківка Кіровоградської області працівники нафтопереробного підприємства перекрили дорогу на малу Виску. Про це на своєму фейсбуці написав адвокат Геннадій Нікішов, інформує “Утренний город”.
     
    “Акція протесту проти незаконних дій ГПУ, СБУ та ГСУ НП України. Перекрили дорогу біля Шостаківки», - пише Нікішов. 
     
    В коментарі виданню «Гречка» правозахисник розповів, що працівники підприємства бояться за свої робочі місця, які можуть зникнути внаслідок закриття заводу.
     
    - Люди вийшли на протест, адже бояться, що підприємство зупиниться. Є дійсно така загроза, пов’язана з абсолютно незаконними діями Головного слідчого управління Національної поліції України, Генеральної прокуратури та центрального апарату СБУ. Конвеєром подаються до Печерського районного суду клопотання про арешт майна. Навіть вилучається майно підприємства. Хоча було рішення суду про відмову в задоволенні клопотання про арешт і було зобов’язано слідчого й прокурора повернути майно. Однак його і досі не повернуто. Потім було подано ще кілька клопотань про арешт майна», - розповів в коментарі Нікішов.
     
    За інформацією адвоката, на заводі своїх робочих мість можуть лишитися близько 150 чоловік. Скільки протестувальники будуть перекривати автошлях, адвокат підприємства не знає.