Мешканцям Кіровоградської області пропонують майже 300 вакансій із зарплатою до 30 тисяч

  • 11 вер. 2019 11:38
  • 3216
    • Новина Мешканцям Кіровоградської області пропонують майже 300 вакансій із зарплатою до 30 тисяч Ранкове місто. Кропивницький
     
    У базі вакансій Кіровоградського обласного центру зайнятості існує ряд посад, за якими роботодавці готові платити своїм працівникам 10 тисяч гривень на місяць і більше. Наразі у службі зайнятості Кіровоградщини таких вакансій зареєстровано 286 одиниць, повідомляє Кіровоградський обласний центр зайнятості.
     
    Доволі високим залишається попит на водіїв, інженерів, представників будівельних та гірничодобувних професій, працівників банківської сфери та лікарів.
     
    Що ж до розподілу за районами, то у Кропивницькому представлено найбільше вакансій із зарплатою понад 10 тисяч – 194, 36 у Світловодському, 18 у Маловисківському, 17 у та Знам’янському районах, 11 в Олександрійському, 5 у Світловодському, 3 у Новоукраїнському, 2 вакансії у Голованівському та Долинському та по 1 вакансії у Благовіщенському, Новомиргородському і Петрівському районах Кіровоградської області.
     
    Це вакансії за такими професіями як сімейний лікар, головний інженер, електрозварник ручного зварювання, гірник на геологічних роботах, шеф-кухар, бухгалтер, диспетчер станційний та ін.
     
    Якщо вас зацікавили запропоновані вакансії – звертайтесь до міськрайонних центрів зайнятості та філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.
     
     
    Читайте також: Мешканці Кіровоградщини можуть здобути високооплачувану робітничу професію