Мешканці Кіровоградщини можуть здобути високооплачувану робітничу професію

  • 10 вер. 2019 13:03
  • 982
    • Новина Мешканці Кіровоградщини можуть здобути високооплачувану робітничу професію Ранкове місто. Кропивницький
     
    Оператор верстатів  – одна з найпоширеніших робітничих професій. Обробляючи безформний метал, він одержує складні за формою деталі – вироби високої точності та чистоти обробки.  Кваліфікований оператор верстатів вміє працювати на різних типах металорізальних верстатів (токарних, фрезерних, шліфувальних та ін.). Якщо вас зацікавила дана пропозиція роботи, але у вас немає відповідної освіти – служба зайнятості прийде вам на допомогу.
     
    Безробітні, які перебувають на обліку в центрах зайнятості та філіях обласного центру зайнятості, мають бажання змінити професію або здобути нову, мають можливість безкоштовно пройти професійне навчання за професією «Верстатник широкого профілю» на базі Харківського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Навчання стартує 16 вересня поточного року і триватиме 8,5 міс., повідомляє відділ профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості.
     
    Умови направлення на навчання: 
     
    • повна загальна середня або професійно-технічна освіта;
     
    • повноліття (не менше 18 років);
     
    • медична довідка з допуском до професії.
     
    Для безробітних громадян, зареєстрованих у службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.
     
    Зазначимо, що середньою зарплатою для верстатників широкого профілю є оклад у розмірі 8-10 тис. грн.
     
    Громадяни, яких зацікавили пропозиції щодо проходження професійного навчання, можуть звертатися до центрів зайнятості та філій обласного центру зайнятості за місцем перебування.
     
     
    Читайте також: Як тепер проходитимуть громадські експертизи у Кропивницькому?