Невтомні "зелені" активісти продовжують підтримувати дерева

  • 9 вер. 2019 16:05
  • 911
    • Новина Невтомні «зелені» активісти продовжують підтримувати дерева Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кропивницькому на минулх вихідних еко-активісти знову поливали молоді насадження біля озера Копань та на Козачому острові. Про це у ФБ у групі Озеленення Кропивницький  пише громадська активістка Надія Паливода.
     
    "Що там на озері Копань? - хвилюєтеся ви. Там все добре, дерева зеленіють, вже скоро з них будуть люди, от ще тільки трошки до осені дотягнути.
     
    А що на Козачому острові? - цікаво ж,мабуть, вам. І там були, і там поливали, причому на вкрай високому рівні організації: хтось набирає,хтось падає у річку, хтось подає, хтось - поливає.
     
     
    Неймовірно, але факт: двоє мустангів-чоловіків пішки дійшли з Ковалівки до Козачого швидше, ніж решта приїхала в машині. Можливо, поки ніхто не бачив, вони бігли, але про це хай вони самі розкажуть.
    Один з учасників забігу змусив усіх бути європейцями, а саме: переходити дорогу тільки на світлофорі (який в обхід за 200 метрів). Можливо, тому угрупування мустангів і виграло цю дистанцію.
     
    Все інше без пригод: безпритульні кошенята і цуценята, а також злі рибаки цього разу не попадалися.
    Приєднуйтеся до нас на наступних вихідних, щоб розвивати багатий внутрішній світ і всі зовнішні групи м'язів", - йдеться у повідомленні.