На Кіровоградщині потрібні медсестри

  • 6 вер. 2019 13:11
  • 3676
    • Новина На Кіровоградщині потрібні медсестри Ранкове місто. Кропивницький
     
    Медичні та освітні заклади області потребують 36 сестер медичних за такими посадами: сестра медична, сестра медична операційна, сестра медична з фізіотерапії, сестра медична з лікувальної фізкультури, сестра медична з косметичних процедур та сестра медична з дієтичного харчування.
     
    Також вакантними є одне робоче місце сестри-господині (КНП «Голованівський центр первинної медико-санітарної допомоги»), 1 посада молодшої медичної сестри з догляду за хворими (КЗ «Кіровоградська міська лікарня швидкої медичної допомоги») та чотири вакансії молодших медичних сестер (санітарка, санітарка-прибиральниця, санітарка-буфетниця та ін.) (Олександрійський геріатричний пансіонат з спеціальним відділенням, Знам'янський дитячий будинок-інтернат ІІІ - ІV профілю, ТОВ «Український центр томотерапії», КЗ «Кіровоградська міська лікарня швидкої медичної допомоги»).
     
    Своїм працівникам лікувальні заклади області готові платити від «мінімалки» 4 200 до 5 095 гривень. Також відкритими є три вакансії з неповною занятістю, та заробітною платою 2 086 гривень.
     
    Наразі медсестри потрібні у таких районах: Кіровоградський – 20 вакансій, Маловисківський – 9 вакансій,  Долинський – 2 вакансії, у Благовіщенському, Гайворонському, Знам’янському, Олександрійському та Світловодському районах Кіровоградської області районах по 1 вакансії.
     
    Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до районних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості та Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості.
     
    Відділ інформаційної роботи
    Кіровоградського обласного центру зайнятості
     
    Нагадаємо: Безробітні можуть навчитися у Кропивницькому кравецькій справі