Триває завершальна фаза ремонту мосту біля аеропорту

  • 5 вер. 2019 12:08
  • 907
    • Новина Триває завершальна фаза ремонту мосту біля аеропорту Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кропивницькому готуються до завершальної фази ремонту шляхопроводу по провулку Об’їзному. Про це пише сайт міської ради.
     
    Дорожники Кропивницького готуються розпочати асфальтування шляхопроводу по провулку Об’їзному у Кропивницькому. Нараду з керівниками підрядних організацій, які будуть виконувати завершальну фазу ремонту мосту, провів безпосередньо на об’єкті заступник міського голови Олександр Мосін учора, 4 вересня.
     
    - На шляхопроводі, який є однією з найпожвавленіших транспортних магістралей Кропивницького, вже повністю виконані ремонтні роботи на силових конструкціях, облаштована дренажна система, встановлене нове захисне огородження, - відзначив Олександр Мосін. – На черзі проведення чистового асфальтування дорожнього покриття і тротуару із заміною бордюрного каменю. Новий асфальт буде укладений не тільки на мосту, а й на ділянках по шістдесят метрів дороги обабіч шляхопроводу.
     
    Проектно-кошторисна документація завершальних робіт сьогодні проходить експертизу в Києві, але не варто гаяти час, переконаний Олександр Мосін. Під час наради він доручив керівникам підрядних організацій скласти технологічну карту виконання робіт, щоб знати, як і коли перекривати рух транспорту через міст, як і де замовлятиметься асфальто-бетонна суміш, а її необхідно близько 300 тонн.
     
     
    Читайте також: У Кропивницькому молодь продовжує нищити сіті-лайти