Ярослав Ткач з Кропивницького - найтитулованіший скелелаз світу

  • 4 вер. 2019 15:07
  • 878
    • Новина Ярослав Ткач з Кропивницького - найтитулованіший скелелаз світу Ранкове місто. Кропивницький
     
    Скелелаз із Кропивницького Ярослав Ткач увійшов до четвірки найтитулованіших скелелазів світу серед юніорів. Про це повідомляє сайт Міської ради.
     
    В італійському місті Арко завершився чемпіонат світу зі скелелазіння серед юніорів та молоді за програмами швидкість, складність, болдеринг та у багатоборстві. У змаганнях взяли участь більше тисячі спортсменів із 53 країн світу, у тому числі збірна команда України у складі тридцяти скелелазів.
     
    Збірну команду Кіровоградського обласного відділення скелелазіння представляли два юних спортсмени Ярослав Ткач і Ніл Плохов - вихованці комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 1», комунального закладу «Кіровоградський обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді» та ФСТ Динамо.
     
    За результатами змагань збірна команда України виборола дві золоті медалі: Ніка Потапова з Київської області в лазінні на складність серед дівчат групи А та Григорій Ільчишин з Одеської області в лазінні на швидкість серед юнаків групи В.
     
    Представник Кіровоградської області Ярослав Ткач в лазінні на швидкість серед юніорів увійшов до четвірки найтитулованих скелелазів світу.