У Кропивницькому поліцейські затримують правопорушників з наркотиками

  • 4 вер. 2019 13:44
  • 784
    • Новина У Кропивницькому поліцейські затримують правопорушників з наркотиками Ранкове місто. Кропивницький
     
    Вкотре речовини, схожі на наркотичні, виявляли патрульні у мешканців Кропивницького. Про це у ФБ повідомляє Патрулна поліція Кіровоградської області.
     
    Учора в Ковалівському парку велопатрульні помітили чоловіка, який перебував у стані, схожому на наркотичне сп’яніння. При поверхневому огляді поліцейські виявили у 29-річного кропивничанина капсулу. В середині знаходилася речовина білого кольору, ймовірно, наркотична.
     
    Днем раніше на вулиці Героїв України біля Рівненського кладовища поліцейські роти тактико-оперативного реагування (ТОР) виявили 20-річного кропивничанина. В його кишені лежали два згортки з речовиною, схожою на марихуану.
     
    Аналогічну речовину ТОРівці виявили того ж дня на вулиці Героїв України біля АЗС у кишені 31-річного кропивничанина. Також поруч з ним був пристрій для вживання цієї речовини.
     
     
    Виявляли ТОРівці речовину, схожу на канабіс, цієї суботи і на вулиці Пацаєва. Під час патрулювання увагу поліцейських привернув чоловік, який хильнув того дня трохи зайвого. На додаток у кишені 24-річного містянина лежав паперовий згорток з речовиною рослинного походження.
     
    В усіх випадках для вилучення, ймовірно, заборонених речовин на місце події патрульні викликали слідчих.
     
     
    Нагадаємо: У Кропивницькому згоріла квартира у багатоповерхівці (ФОТО)
     
     
    Нагадаємо: У Кропивницькому згоріла квартира у багатоповерхівці (ФОТО)