У Кропивницькому двом військовим виділили кошти на житло

  • 3 вер. 2019 14:03
  • 1282
    • Новина У Кропивницькому двом військовим виділили кошти на житло Ранкове місто. Кропивницький
     
    Сьогодні,3 вересня, у Кропивницькому відбулась 24-а позачергова сесія Фортечної районної ради сьомого скликання, на якій зареєструвались 24 депутати. 
     
    На початку засідання голова районної ради Олександр Кришко зачитав повідомленя про припинення функціонування депутатської фракції "Опозиційний блок" у кількості п’яти чоловік.
    Друга заява оголошує про утворення депутатської групи Політичної партії "Опозиційна платформа "За життя" у Фортечній районній у м. Кропивницькому ради у кількості шісти депутатів.
     
    Рішенням депутатів були внесені зміни до показників районного у місті бюджету, а також визначили профіцит загального фонду районного у місті бюджету у сумі 1 798 032,18 грн., напрямом використання якого визначили передачу коштів із загального фонду до бюджету розвитку спеціального фонду (грошова компенсація на жилі приміщення для окремих категорій населення).
     
    Тобто, з державного бюджету виділили субвенцію на виплату грошової компенсації Віктору Бугайову як інваліду II групи з числа військовослужбовців, який брав безпосередню участь в АТО, у розмірі 898 тисяч гривень. Також виділили аналогічну суму на придбання житла І.Г. Шевченко як внутрішньо переміщеній особі з числа учасників бойових дій в АТО.
      
    Олена Скочко
     
    Нагадаємо: «Прозорий офіс» у Кропивницькому надаватиме мешканцям міста 300 адмінпослуг