Атовець з Олександрійщини став маляром по металу

  • 2 вер. 2019 18:07
  • 3601
    • Новина Атовець з Олександрійщини став маляром по металу Ранкове місто. Кропивницький
     
    27-річний мешканець Олександрійщини, Кіровоградщина, Валентин у свій час отримав освіту за фахом верстатник широкого профілю в Олександрійському ПТУ №17. 
     
    У 2017 році молодий хлопець підписав контракт на військову службу в лавах Збройних Сил України. Під час проходження служби брав участь у бойових діях на сході України. 
     
    Завдяки своїй активній життєвій позиції та позитивному світобаченню Валентин завжди знаходив вихід з будь-якої ситуації, тому після демобілізації із зони проведення АТО/ООС, майже одразу знайшов собі роботу приймальником товарів в одному із супермаркетів міста. Пропрацювавши у торгівельному закладі певний час, молодий чоловік зрозумів, що це «не його» місце, тому вирішив шукати щось краще.
     
    За допомогою у пошуку роботи Валентин звернувся до Олександрійського міськрайонного центру зайнятості. З перших днів перебування на обліку молодий чоловік почав активно співпрацювати зі своїм кар’єрним радником, охоче відвідував запропоновані семінари з техніки пошуку роботи, інформаційні зустрічі для демобілізованих військовослужбовців, відвідував ярмарки вакансій та різноманітні семінари, складав плани самопошуку роботи, мав зустрічі на підприємствах, де сподівався знайти роботу. Проте підходящих вакансій не було.
     
    Через досить короткий проміжок часу Валентину була запропонована вакансія маляра по металу на ТОВ «Завод Автоштамп», що спеціалізується на виробництві сільськогосподарського обладнання. Пропозиція дуже йому сподобалася, та й рівень заробітної плати цілком влаштовував. Молодий чоловік успішно пройшов співбесіду, переконавши керівника підприємства у своїй вмотивованості та готовності працювати. Тому після проходження медичної комісії Валентин став працівником заводу. 
     
    Молодий чоловік швидко влився в новий дружній колектив та з задоволенням працює на новому місці роботи. Керівник дуже хвалить чоловіка за працелюбність: «Валентин із завзяттям береться до роботи, він завжди готовий допомогти та підтримати!»
     
    Ольга Самусенко, 
    провідний фахівець з питань зайнятості 
    відділу організації працевлаштування населення 
    Олександрійського міськрайонного центру зайнятості
     
    Нагадаємо: У Рівному готують фахівців туристичної галузі