Кіровоградщина: У Рівному готують фахівців туристичної галузі

  • 2 вер. 2019 13:38
  • 2248
    • Новина Кіровоградщина: У Рівному готують фахівців туристичної галузі Ранкове місто. Кропивницький
     
    Агент з організації туризму – одна з найбільш популярних професій сьогодення. Все більше людей можуть собі дозволити «побачити» світ, а агент з організації туризму задовольняє ці потреби клієнтів. Основне ж завдання агента з організації туризму полягає у формуванні у потенційного клієнта бажання купити туристичну путівку без застосування при цьому безпосереднього тиску.
     
    Аби належним чином задовольнити потреби клієнта, агенти з організації туризму повинні мати достатньо достовірної інформації про туристичні маршрути, екскурсійні послуги, умови проживання, харчування, ціни на додаткові послуги.
     
    Професійна діяльність агента з організації туризму потребує якісної загальноосвітньої підготовки з таких шкільних предметів, як держава та право, географія, основи економіки, іноземна мова, основи інформатики, українська мова та література, історія.
     
    Крім того агенту з організації туризму потрібні високий рівень розвитку комунікативних і організаторських здібностей, урівноваженість, винахідливість, енергійність, ініціативність, емоційна стійкість, виразна дикція, грамотна мова.
     
    Здобути професію «Туристичний агент» можна з 3 вересня поточного року на базі Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Курс навчання триватиме 6,5 місяців.
     
    Умовами до направлення на навчання є:
     
    повна загальна середня або професійно-технічна освіта;
    повноліття (не менше 18 років);
    медична довідка з допуском до професії.
     
    Звертаємо увагу, що для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.
     
    Відділ організації профнавчання 
    Кіровоградського обласного центру зайнятості
     
    Нагадаємо: Роботодавці Кіровоградщини потребують майстрів по роботі з деревом